AFI- infO

3. října 2007 v 19:09 | *tweety ^-^ |  afi

USA

Členové:
Jade Puget - kytara
Hunter Burgan - basovka
Davey Havok - zpěv
Adam Carson - bicí

Diskografie:
Answer That and Stay Fashionable (1995)
Very Proud of Ya (1996)
Shut Your Mouth and Open Your Eyes (1997)
Black Sails in the Sunset (1999)
The Art of Drowning (2000)
Sing the Sorrow (2003)
AFI (2004)
Decemberunderground (2006)

Historie:
A.F.I. (A Fire Inside) vznikla (když se její členové nudili při skateboardu) v roce 1991 v sestavě Davey Havok, Markus Stopholese (kytara), Vic Chalker (basovka) a Adam Carson. Basák Vic byl později nahrazen Geoffem Kresgem, kterého později nahradil Hunterem Burganem. Stejně tak kytarista Sopholese byl nahrazen Jade Pugetem.

Odkaz:
www.afireinside.net
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Yo-Yo Ironic Yo-Yo Ironic | Web | 20. července 2008 v 16:42 | Reagovat

jak se vyslovuje AFI?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama