Jimym eat world- infO

3. října 2007 v 19:26 | *tweety ^-^ |  jimmy eat world

USA

Členové:
Jim Adkins - kytara, zpěv
Tom Linton - kytara, zpěv
Rick Burch - basovka
Zach Lind - bicí

Diskografie:
Jimmy Eat World (1994)
One, Two, Three, Four (1994)
Static Prevails (1996)
Clarity (1999)
Singles (2000)
Bleed American (2001)
Futures (2004)

Historie:
Skupina byla založena v r. 1994 v Arizoně. Jim Adkins a Zach Lind, dlouholetí přátelé, se spojili s kyatistou Tomem Lintonem a basákem Mitchem Porterem a založili skupinu. Název skupiny nesouvisí se jménem hlavního zpěváka Jima Adkinse. Mladší sourozenci Lintona, Ed a Jimm, se jako děti pořád prali a Jimmy, který byl větší a silnější pořád vyhrával. Ed, osmiletý chlapec, nakreslil jako odvetu obrázek, na které si cpe Jimmy celý svět do pusy a nazval jej "Jimmy Eat World" (Jimmy pojídá svět).

Odkaz:
www.jimmyeatworld.net
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama