UnderOath- infO

24. října 2007 v 20:04 | *tweety ^-^ |  underoath
Členové:
Tim McTague - kytara
Chris Dudley - klávesy
Aaron Gillespie - bicí, vokály
Spencer Chamberlain - zpěv
Grant Brandell - basa
James Smith - kytara
Kapela Underoath bola založená v roku 1998 Corey Stegerom a Dallasom Taylorom, fungovali spočiatku ako kapela zakladajúca si na death metali a metalcore, ktoré boli evidentne aj na debute Act of Depression. S rokom 2002 po odchode dvoch zakladajúcich členov sa však kapela pod taktovkou Spencera Chamberlaina uberá odlišným smerom. stráca nádych metalu a sádza na novú vlnu post hardcoru a screama, v ktorej sa postupom času stáva zásadním predstavitelom. Zatial posledný výtvor tejto sympatickej skupiny nesie názov Define the Great Line a tešia sa doteraz pre tento nevídaný štýl komerčnému úspechu.
Diskografie:
Act of Depression (1999)
Cries of the Past (2000)
The Changing of Times (2002)
They're Only Chasing Safety (2004)
Define the Great Line (2006)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Simikk-a Simikk-a | Web | 24. října 2007 v 20:09 | Reagovat

ssu superrny!:-)

2 Gabika Gabika | Web | 24. října 2007 v 22:48 | Reagovat

milujeeeeeeeeem :-***

3 PaLko PaLko | 4. února 2008 v 21:56 | Reagovat

Salenyyy suuuuu!!!!!!!!!

4 RODNEY RODNEY | 13. dubna 2008 v 17:45 | Reagovat

proste gillespie je ppc ...:)

5 pytkiboy pytkiboy | E-mail | Web | 12. června 2008 v 9:38 | Reagovat

:).Co dodat.Myslim ze ste o tej kapele este vela nenapisali...Dost podstatneho:).ALe aj tak taky strucny clanok.Lubim ich si zabyti

6 hdche hdche | E-mail | Web | 12. června 2008 v 16:20 | Reagovat

planujem o nich napisat clanok na mediablog.sk takze potom cekujte, no a pri tejto prilezitosti som natrafil na tento blog ;)

Underoath!

7 Coach Outlet Online Coach Outlet Online | E-mail | Web | 31. května 2012 v 8:08 | Reagovat

Your details are very good; we got new knowledge from your site

8 Coach Factory Coach Factory | E-mail | Web | 8. června 2012 v 7:16 | Reagovat

Your article is very interesting and humorous.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama