underoath

UnderOath- infO

24. října 2007 v 20:04 | *tweety ^-^
Členové:
Tim McTague - kytara
Chris Dudley - klávesy
Aaron Gillespie - bicí, vokály
Spencer Chamberlain - zpěv
Grant Brandell - basa
James Smith - kytara
Kapela Underoath bola založená v roku 1998 Corey Stegerom a Dallasom Taylorom, fungovali spočiatku ako kapela zakladajúca si na death metali a metalcore, ktoré boli evidentne aj na debute Act of Depression. S rokom 2002 po odchode dvoch zakladajúcich členov sa však kapela pod taktovkou Spencera Chamberlaina uberá odlišným smerom. stráca nádych metalu a sádza na novú vlnu post hardcoru a screama, v ktorej sa postupom času stáva zásadním predstavitelom. Zatial posledný výtvor tejto sympatickej skupiny nesie názov Define the Great Line a tešia sa doteraz pre tento nevídaný štýl komerčnému úspechu.
Diskografie:
Act of Depression (1999)
Cries of the Past (2000)
The Changing of Times (2002)
They're Only Chasing Safety (2004)
Define the Great Line (2006)
 
 

Reklama